3rei Sud Est

  • Marime: 21.21 KB
  • Pentru: liceu
  • Afisari: 1868
  • Download: 87
 

3rei Sud Est

3rei Sud Est înseamna mai mult decât un simplu nume de formatie. 3rei Sud Est a devenit un simbol. Un simbol de talent, ambitie si credinta. Trei baieti de la malul marii au crezut dintotdeauna în visul lor. Au muncit din rasputeri pentru ca visul lor sa devina realitate. Pe lânga talent si ambitie, au avut curajul sa faca în România o trupa care poate oricând rivaliza cu trupe grele din afara. Peste 600 000 de albume vândute într-o tara care se lupta cu inflatia, cu oameni prea coplesiti de griji zilnice pentru ca sa mai guste din muzica, înseamna mult. Înseamna ca titlul primit de curând de “Regii muzici dance” este mai mult decât meritat. Este exact pe masura lor.

Grupul 3rei Sud Est este compus din trei baieti, toti din Constanta, si toti foarte talentati.

Mihai Budeanu (Linistitul) cum i se mai spune – nascut pe data de 3 iulie 1974, Viorel Sipos (Glumetul) mai este numit – nascut pe data de 10 iunie 1974, iar ultimul dar nu si cel din urma, Laurentiu Duta (Idealistul), este nascut pe data de 4 mai 1976.

Trupa 3rei Sud Est, a aparut în România în trecut când în muzica româneasca nu era asa mare aglomeratie ca acum. Atunci cele mai renumite, dar si singurele erau Ro-Mania, care mai este si astazi chiar daca s-au facut schimbari de solisti, Genius, acum în varianta doua fate si un baiat, baiatul fiind singurul care a ramas cu trupa si fata cea blonda, fata a doua provenind din alta parte, K1 care exista si azi, si T – Short care nu mai este. Cei trei baieti de la 3rei Sud Est obisnuiau sa asculte cu mare atentie toata muzica româneasca, sa învete partile bune si sa se fereasca de cele rele.

Numele de 3rei Sud Est, a venit în timpul drumului catre Bucuresti cu masina, pe fond nervos ca nu gaseau un nume. Nu a fost greu sa spuna: “Suntem trei, si din Constanta toti. Deci ar merge bine Trei Sud Est”.

Înainte ca primul lor album sa fie gata în totalitate, Cat Music a decis sa promoveze primul single “Ai plecat”, incluzându-l pe o compilatie de mare succes la vremea aceea, care se numea “Fantasticii”. Piesa a avut un succes fulgerator, de-a dreptul neasteptat. Toata lumea a fost cucerita la început de felul în care suna melodia, de orghestratie, de ritm. Laurentiu a fost convins de colegii de trupa sa renunte la plete (la acea vreme, Laurentiu purta par lung), în onoarea primului lor videoclip, astfel ca Laur s-a lasat pe mâna unui frizer de la Prima Tv care I-a dat un look asemanator cu cel din prezent.

Primul lor videoclip, de la piesa “Ai plecat” a fost realizat de Prima Tv. Difuzarea lui insistenta impune si look-ul trupei pe piata muzicala româneasca. Ofertele de concerte încep sa curga, baietii fiind solicitati peste tot în tara. Primul lor concert sub denumirea de 3rei Sud Est, a fost la Drobeta Turnu Severin unde au încasat (onorariu record la vremea aceea) 300 $. Fericirea nu cunoaste limite.

În vara au participat la sectiunea slagare alaturi de Genius cu piese (Vara) si K1 cu piesa (Fata verde) – marile favorite, acestea dintâi au câstigat premiul întâi. Radiourile din Bucuresti au început sa difuzeze piesele celor trei aproape non – stop, situându-le de fiecare data pe primul loc..

La premiile Ballantine’s au primit premiul cel mare pentru trupa dance a anului. Între timp, între pauzele concertelor, ei au înregistrat piesele (Petrecem în cartier) si (De câte ori).

A urmat povestea piesi (Amintirile), unde la realizarea videoclipului au lucrat o echipa întreaga de profesionisti. Laurentiu a fost foarte sever cu cei care au contribuit, deoarece a vrut ca totul sa iasa perfect. Dupa multe succese care nu mai trebuie amintite, cei trei constanteni au început sa se gândeasca la un turneu national. S-au gândit la ceva mare, ceva în spiritul 3rei Sud Est. Laurentiu, Mihai si Viorel, s-au gândit ca au nevoie de o echipa serioasa de dansatori pentru a bulversa publicul. Cei care filmasera în videoclipul “Amintirile” erau foarte buni, prieteni vechi cu ei, dansatori profesionisti, dar fiecare pe cont propriu. Dupa ce contractele lor expirasera (dansau în Italia de mult timp), Laurentiu i-a chemat la Navodari si le-a propus sa îi însoteasca în viitorul turneu. Toti opt au fost încântati de oferta si s-au apucat de treaba. Numele pe care l-au adoptat a fost legat de locul de unde au plecat: Sud Est Style.

Turneul maraton a început în Piata Constitutiei din Bucuresti. Dupa aceea au urmat 19 zile consecutive de concerte prin tara, ca turneul sa se încheie apotetic, acolo unde a început, în Bucuresti. Peste 25.000 wati, zeci de artificii si o megascena au asigurat suportul tehnic. Cei opt dansatori de la Sud Est Style, alaturi de baieti au schimbat trei rânduri de costume dintre care cele mai faimoase au fost cele de cosmonauti. Fani din toata tara au venit la întâlnirea cu 3rei Sud Est. Brasov, Sibiu, Alba Iulia, Târgu Mures, Cluj Napoca, Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Turnu Severin, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Târgoviste, Constanta, Baia Mare, Focsani, Bacau si Calarasi au fost orasele – gazda ale mega – showului. În fiecare dintre acestea, fie în stadioane sau în piete publice, au fost un numar însemnat de oameni, peste 30 000 de fiecare data. La Craiova s-a atins recordul, 75 000 de fani au cântat si au dansat în aer liber alaturi de 3rei Sud Est.

Concertul de încalzire a “Mileniului 3rei Sud Est” de la Bucuresti a fost deschis de Candy si Animal X, formatii formate de Laurentiu. Sunetul a fost dublu, de 60 000 W iar luminile de 100 000 W. Trei ecrane imense au fost instalate pentru ca toata lumea sa poata vedea.

Dupa acel turneu, foarte greu pentru cei trei, au mai urmat si altele. Cel mai însemnat, a fost “Generatia Internet”, unde 3rei Sud Est au facut gesturi fabuloase de dotare a scolilor cu calculatoare. Dar asta este o alta poveste.

 

Top download la Diverse

Titlul referatului Pentru Download Marime (KB)
Securitatea si sanatatea in munca liceu 7456 57.44 KB
Accidente de munca liceu 5611 17.13 KB
Gestionarea deseurilor liceu 4424 371.17 KB
Despre comunicare - Ce este Comunicarea facultate 4040 2.94 MB
Lagare cu rostogolire liceu 2917 560.35 KB
Managementul educational liceu 2586 44.1 KB
Protectia sociala si nevoia de asistenta sociala facultate 2173 22.24 KB
Cultura organizationala a intreprinderii liceu 2059 21.48 KB
Recrutarea si selectia resurselor umane facultate 1643 20.82 KB
Animale disparute si animale pe cale de disparitie din tara noastra gimnaziu 1572 22.15 KB