Christina Aquilera

  • Marime: 516.64 KB
  • Pentru: gimnaziu
  • Afisari: 1567
  • Download: 67
 

Christina Aquilera

Christina Aguilera Maria s-a nascut in 18 Decembrie 1980. Ea este de origine ecuadoriana si irlandeza deoarece tatal ei este un Ecuadorian, iar mama ei este o irlandeza.

Inca de la varsta de 6-7 ani ea visa sa ajunga o vedeta. Insa colegii ei de multe ori erau rautaciosi cu ea din cauza ca era mult mai celebra decat ei: "I’ve wanted to be a star since I was six or seven," spune ea. "My dreams of becoming a recording artist have kept me going. " In traducere ea spune:”Mi-am dorit sa fiu o vedeta de cand aveam 6 sau 7 ani. Idealurile mele sa devin o cantareata m-au ajutat sa merg mai departe. ’’

Cariera ei ca artist a inceput atunci cand a inceput cante la o scoala de tinere talente. A doua oara cand si-a facut aparitia in fata unei audiente live a interpretat Imnul National pentru Pittsburg Steelers and Penguins.

La varsta de 12 ani, Christina a participat la celebra emisiune "The Mickey Mouse Club "ca si "Mousketeer", alaturi de colegii ei de acum: Britney Spears, Justin Timberlake si J. C. Chasez cei doi formand mai tarziu alaturi de alti baieti formatia Nsync. Dar din nefericire emisiunea "The Mickey Mouse Club a fost intrerupta.

Dupa Britney Spears, Christina Aguilera a fost cea mai populara cantareata din anii 90 care era si este un idol pentru tineri. Spre deosebire de alti cantareti, Christina are un talent rar intalnit si are o voce nemaipomenita care o face cu adevarat o cantareata extraordinara. Dupa doi ani de la incheierea emisiunii The Mickey Mouse Club, Christina a calatorit in Japonia in 1998, unde a inregistrat un duet: "All I wanna do" cu o vedeta pe nume Keizo Nakanishi.

Urmatoarea ei aparitie a fost in 1998 in orasul Brasov la "Cerbul de aur" unde nu a castigat. Ea a declarat dupa concurs pe postul VH1:"Am devenit celebra abia dupa ce am participat la Cerbul de Aur din Romania"

Dupa ce s-a intors in 1998 in S. U. A, a inregistrat un cantec numit:”Reflection” pt desenul animat Disney, “Mulan” care a ajutat-o sa castige un contract cu casa de discuri RCA.

Primul ei album "Christina Aguilera" a fost scos pe piata in 24 August 1999. "When you’re seventeen years old, green and inexperienced, you’re grateful for any guidance and direction you can get. "declara Christina dupa ce a scos primul ei album. In traducere:”Atunci cand ai 17 ani si esti tanar si fara experienta accepti orice oferta”.

 

Top download la Muzica

Titlul referatului Pentru Download Marime (KB)
Antonio Vivaldi gimnaziu 772 23.88 KB
Johann Sebastian Bach - referat liceu 739 154.95 KB
Barocul muzical liceu 734 23.88 KB
Muzica si inceputurile ei gimnaziu 663 28.15 KB
George Enescu - viata si opera liceu 653 20.71 KB
Hip-Hop gimnaziu 579 26.02 KB
Preclasicismul muzical facultate 549 18.64 KB
Ludwig van Beethoven liceu 528 105.85 KB
Simfonia liceu 502 56.27 KB
Muzica bizantina si populara gimnaziu 469 30.66 KB